S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

KomBit-Alarm spol. s r.o.,

Elektrárenská 5

945 01 Komárno

Slovenská republika

 

Pobočka v Bratislave:

KomBit-Alarm, spol. s r.o.

Estónska 1/A

821 06 Bratislava

 

Obchodné oddelenie:

e-mail: shop(zavináč)sekura.sk

Tel.: 02 4564 3554

(od 8.00 do 16.00 hod.)

 

 Reklamačné oddelenie:

e-mail: support(zavináč)sekura.sk

Tel.: 02 4564 3554

 

NOVINKY

arr3Nová sekcia VÝPREDAJ !Vážení klienti, do nášho e-shopu sme zaradili novú kategóriu "výpredaj". V tejto kategórii budú... arr3Technológia HDTVIHD-TVI technológia Čo je vlastne HDTVI? HD-TVI je skratka pre High Definiton Transport Video... arr3Zľava 3% pri platbe vopred alebo v hotovostiVyužite možnosť platby vopred bankovým prevodom alebo v hotovosti pri prevzatí a získate na celú... arr3Doprava tovaruVšetok tovar, ktorý je skladom dodávame spravidla do 24 hodín, ak je objednávka realizovaná do 12.00...

Ochrana osobných údajov
Prehlásenie o ochrane osobných údajov v elektronickom obchode (e-shope) www.sekura.sk

 

Informačný systém obchodu je zaregistrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky pod registračným číslom ---------------------.

 Plne rešpektujeme súkromie našich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky, je nutné získať niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zaslanie objednaného tovaru a pre komunikáciu so zákazníkom. 

 Prevádzkovateľ internetového obchodu firma  KomBit-Alarm spol. s r.o., Elektrárenská 5, 945 01 Komárno týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získanými vyplnením objednávky a registráciou pri vytváraní zákazníckeho konta, nakladá v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

 Z vyššie uvedeného zákona plynie aj povinnosť neposkytovať osobné údaje tretím stranám.

Výnimkou je poskytnutie nevyhnutných osobných údajov externým dopravcom, pri výbere dopravy formou doručenia prepravnou službou, za účelom doručenia objednaného tovaru.

 Za nevyhnutné osobné údaje sa za účelom tohto prehlásenia považujú: Meno a priezvisko zákazníka, adresa na ktorú má byť tovar dodaný a telefónne číslo zákazníka.

 Podľa § 17 odseku 1 vyššie uvedeného zákona sa prevádzkovateľ internetového obchodu firma KomBit-Alarm spol. s r.o., Elektrárenská 5, 945 01 Komárno súčasne zaväzuje , že po splnení objednávky neodkladne vymaže jeho osobné údaje z databázy internetového obchodu. 

 

 

V Komárne dňa :26.1.2017

 

Jozef Kalocsányi

konateľ

KomBit-Alarm spol. s.r.o.

ZmU1Yj